Over mij

Ik ben Franciska de Boer, eigenaar van FDB Recruitment, consultancy in strategisch recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Sinds 2013 in het recruitment- en arbeidsmarktcommunicatie vak en met meer dan 15 opdrachtgevers maakt mij een specialist in het publieke domein: ziekenhuiszorg, jeugdzorg, ouderenzorg, VVT, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en overheid. Daarnaast heb ik ook werkervaring in de journalistiek, banksector en IT. Ik heb een hbo-diploma in Communicatie Management aangevuld met diverse recruitment- en arbeidsmarktcommunicatie trainingen.

Ik heb veel gereisd en gestudeerd in Montpellier en Sydney. Ook heb ik een poosje gewoond en gewerkt in Italië. Al deze ervaringen hebben mijn blik op de wereld verbreed en mijn nieuwsgierigheid in mensen vergroot.

Meer weten?
Franciska de Boer

Ik ben een betrokken mens en breng energie en enthousiasme met me mee. Hiermee krijg ik mensen in organisaties in beweging. Het zorgt voor verbinding. Tussen collega’s van verschillende afdelingen en op alle niveaus.

Referenties